Βράβευση της καλλιτέχνιδος και συγγραφέως Παρθένας Τσοκτουρίδου και λοιπών από την Ακαδημία Κοινωνικών Ευθυνών και Πολιτιστικών Σχεδιασμών

Την Τετάρτη 11.01.2012 και ώρα 3.00΄μ.μ. πραγματοποιήθηκε εκδήλωση απονομής Βραβείων στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ» Θεσ/νίκης, κατά την οποία βραβεύτηκε και η καλλιτέχνιδα – συγγραφέας Παρθένα Τσοκτουρίδου από την Ακαδημία Κοινωνικών Ευθυνών και Πολιτιστικών Σχεδιασμών και ανακηρύχθηκε Σύμβουλος της.

Η Παρθένα Τσοκτουρίδου εκτιμήθηκε βραβευμένη για την δυναμική και μέγιστη προσφορά της στους τομείς κοινωνικής, πολιτιστικής, πολιτισμικής, ανθρωπιστικής, εκκλησιαστικής, εθνικής, καλλιτεχνικής και συγγραφικής δράσης, επιβραβευμένη για τις θυσίες της, καθώς και τη λαμπρή δημιουργία της στους τομείς της καλλιτεχνικής, κοινωνικής, ποιητικής και συγγραφικής δράσης.

 

Η εν λόγω Ακαδημία (απαριθμεί άνω των 5.000 Μελών) εύχεται «όπως το παράδειγμα της αποτελεί συνεχή μίμηση επ’ αγαθώ της ανθρωπότητας».

 

Με βραβεία επίσης τιμήθηκαν και οι: Χριστοπούλου – Ζαλώνη Παναγιώτα (εκδότρια) από την Αθήνα, Αποστολίδου Παναγιώτα (καθηγήτρια ξένων γλωσσών) από την Έδεσσα και Τσιρόγκας Γεώργιος (θεατρικός επιχειρηματίας) από την Έδεσσα.

 

Στο Δελτίο Τύπου που ανακοινώθηκε επίσημα από την Ακαδημία, αναφέρεται στο τέλος, το παρακάτω δίστιχο για τους βραβευμένους:

 

«ΔΙΔΑΞΑΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ, ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ,

ΔΡΑΣΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΡΑΝΟ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΜΕ».

Advertisements

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: